Hakkımızda

Odasi.net bir sohbetler.com projesi olup yine bu server üzerinden kullanıcılara daha iyi bir sohbet deneyimi sunmak amacı ile kurulmuştur.Kullanıcıların artık çok fazla keyif vermeyen sosyal ağlardan sıkılmasından sonra yine yabancılarla ve tanımadıkları insanlarla random sohbet tercih etmeleri bizim bu alanda çalışmalar yapmamıza imkan tanımıştır.Odasi.net seviyeli , kaliteli ve düzgün sohbet arayan yabancılarla kimlik bilgilerini paylaşmadan sohbet etme imkanı sunan bir sohbet sitesidir.

Vizyonumuz

Artık sıradan sohbet sitelerinin aksine daha yalın ve seviyeli yazışma ortamları oluşturarak kullanıcıların rahat bir şekilde iletişim kurabilmelerine imkan tanımak , en eski mynet , bizimmekan , doruknet , geveze , ircnet gibi eski sunucuların eski kullanıcılarını yine tek bir yerde bir araya getirmek amaçlanmaktadır.Özellikle eski irc server arkadaşını bulmak isteyen herkes için Odasi.net EN DOĞRU SEÇENEK olacaktır.